Quercetin fytosom, 60 kapslar – Holistic

Pris:
339 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Holistic Quercetin innehåller flavonolen quercetin extraherad från blomman Sophora japonica L. Flavonoler är en undergrupp till flavonoider som är ett spännande forskningsområde. När det gäller quercetin har man bland annat gjort studier på högpresterande idrottsmän och undersökt det i samband med säsongsbetonade besvär.

Vi får i oss flavonoider varje dag när vi äter växter (frukt och grönsaker). De bidrar bland annat till att ge växterna färg samt skyddar dem mot oxidativ stress.

Holistic Quercetin innehåller quercetin extraherad från Sophora japonica L. Det är en vacker växt med en lång och intressant historia. 

En teknisk finess med Holistic Quercetin är att vårt quercetin är omsluten av lecitin i fytosomer. Det kallas på fackspråk  för ”quercetin i fytosomform”. Det gör att kroppen har lättare att suga upp och tillgodogöra sig ämnet. 

Quercetin i fytosomform har 20 gånger högre biotillgänglighet än icke-fytosomt quercetin. Detta gör Holistic Quercetin till en mycket effektiv produkt.

Dosering
2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Näringsvärde per dagsdos
Innehåll per 1 kapsel: Quercetin-fosfolipidblandning 250 mg
Innehåll per 2 kapsel: Quercetin-fosfolipidblandning 500 mg
DRI (dagligt referensintag) ej fastställt.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (rismjöl)
Quercetinfosfolipidblandning från Sophora japonica L. (blomma) och solroslecitin
Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa)
Klumpförebyggande medel (medellånga fettsyror från kokosnöt)

Förvaring 
Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.