Re:CLAIM OdorSpray 500ml - avlägsnar lukt

Pris:
119 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Miljövänlig odörspray för att avlägsna lukt och svett.
 
  • Tar bort lukt i ridhjälm, skor, handskar etc.
  • Förebygger att dålig lukt sätter sig i stövlar, hjälmar m.m.
  • Påverkar inte fibrerna i dina kläder
  • Kan sprayas på alla material
  • Skadar inte reflekterande material
  • Miljövänligt och svensktillverkat
 

Instruktioner
För bästa resultat borsta bort eventuell smuts med borta eller trasa, spraya på ett tunt lager där lukt uppstått eller där lukt kan uppstå, låt vätskan torka innan användning. 

_______________________________

Re:Claim är en miljövänlig och svensktillverkad serie av tvättmedelsprodukter för sport, outdoor, work och häst.
Sedan starten 2016 har Re:Claim jobbat hårt för att lösa ett problem som många känner till och har, och det är lukteliminerande tvättmedel. Under starten jobbade vi enbart med nischade tvättprodukter för träningskläder som vanligt tvättmedel inte klarade av att få bort lukten på, vi har sedan dess byggt vidare och med samma filosofi har vi nu en stor bredd produkter inom textiltvätt, impregnering, luktreducerande spray etc.
 
Självklart är våra produkter tuffa mot fläckar på ett skonsamt sätt då vi enbart jobbar med miljövänliga tensider och valt bort enzymerna som vanligtvis finns i tvättprodukter och som sliter onödigt mycket på plaggen.
 
2018 föddes Re:Claim Equestrian som är en svensktillverkad, miljövänlig serie av produkter specifikt utvecklade för att ta bort fläckar/smuts och dålig lukt i ridkläder och ridutrustning, men även en unik impregnering och vår storsäljare luktreducerande spray.