Svartvinbärspulver 500g pH-balans

Pris:
164 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommer snart
Den så vanligt förekommande bärbusken med det svarta guldet, svarta vinbär, har vi med all anledning till att fortsätta sätta i oss även under årets mörka månader.

Svartvinbärspulver som passar utmärkt till smoothies och dryck.
Det sätter en härlig färg och smak på smoothies, dryck eller bakverk! Svartvinbär innehåller mycket antioxidanter och C-vitaminer, men även K-vitamin och folsyra.

Detta svartvinbärspulver är av raw kvalité och torkade i rumstemperatur för att bevara näringsinnehållet. Gjort av ekologiska och nyskördade svarta vinbär.

Användning
Våra frukt- och bärpulver passar utmärkt i smoothien, fruktdrinken eller att strös på frukostmüslin. 1- 2 msk per dag. Blandas i juice eller annat livsmedel. Värm inte upp produkten.

Innehåll
Svartvinbärspulver. Raw. 500 gram.

Kuriosa
Vinbärssläktet Ribes förekommer såväl på hela norra halvklotet som i Sydamerikas bergstrakter och omfattar ca. 150 arter. De är vanligen tvåkönade buskar och man skiljer det svarta vinbäret från det röda på att även bladen är starkt doftande på den svarta vinbärsbusken när bären saknas. Både de svarta vinbären och bladen har i folkmedicinen förr använts flitigt mot gikt och förekommer ofta i teér mot förkylning och andra symptom.