Tandborste i bambu, 5-pack, Soft

Pris:
109 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
5-pack Bambutandborste med mjuka borststrån, helt fria från BPA i glada, roliga färger. Tandborsten är formad efter haden och känns därför naturlig i formen. Borsten är tillverkad av BPA-fri och komposterbar nylon.

I detta familje-paketet med tandborstar finns det 5 tandborstar med olika färger för att enkelt kunna skilja på tandborstarna.

Humble Brush har ett handtag som är tillverkat av 100% bambu, är helt nedbrytningsbar och odlat på ett hållbart sätt. Borsten är gjort av nylon-6 från Dupont så när tandborsten är utsliten drar man lätt loss stråna och sorterar som plast, handtaget kan sorteras som organiskt avfall.

Förpackningen tandborstarna kommer i är miljövänligt och tillverkat av återvunnet material som kan sorteras som organiskt avfall.

För varje såld doneras motsvarigheten till tandvård i trredje världen.

Färg: Mix
Storlek: 19 cm lång.

Borst: Mjuk

Fakta
Bambun som änvänds vid tillverkningen av Humble brush tandborstar är sk Moso-bambu. Den typen av bambu äter inte Pandor. 

Förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet material och det papper som själva tandborsten ligger i inuti förpackningen är ett komposterbart papper som tillverkats av växter. 

Skötsel
Humble brush tandborste håller minst lika länge som en "vanlig" tandborste i plast. Se till at skölja ur den ordentligt efter varje borstning och låt handtaget inte vara blött i längre perioder. Byt tandboste var tredje månad.