Näringsmedicinska uppslagsboken

Pris:
559 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
av Peter Wilhelmsson, 833 sidor, häftad Örtagårdens bokförlag. Den uppdaterade upplagan, 2011.

Vill du veta mer om näringsmedicin? Hur du kan balansera och stärka både kropp och känslor med hjälp av rätt näring? Här är tegelstens-boken för dig! Naturläkaren och näringsmedicinaren Peter Wilhelmsson har sammanställt en mängd fakta och vetenskapliga referenser om detta växande komplementärmedicinska område.

Boken fungerar som ett uppslagsverk för exempelvis mineraler och vitaminer, aminosyror, fytokemikalier och fettsyror. Den går också att läsa kapitelvis, beroende på hur djupt du vill gå. En ovärderlig källa till kunskap för dig som är närings- och hälsointresserad, arbetar som näringsterapeut eller kostrådgivare, inom vården eller i privat praktik. 


Boken är en informationskälla, ett komplement till råd från läkare, dietister och terapeuter. Den är inte tänkt som ersättning för läkarvård eller läkarundersökning, däremot förespråkar jag ett ökat samarbete mellan utövare av alternativ och komplementärmedicin samt skolmedicin.

Boken presenterar generella råd enligt senaste forskning men jag kan inte ta ansvar för skilda personers hälsa och välmående. Varje person har unika behov och omständigheterna växlar. Man bör alltid kontakta läkare och/eller terapeut vid ovanliga symtom eller besvär. Om en person är sjuk bör han eller hon besöka legitimerad läkare för att få en diagnos.