Grimma Werano Lila - Back on Track

Pris:
369 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Full
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
En elegant grimma i ny härlig färg. Mjukt och dämpande foam förhindrar skav vid nack- och sidostyckena samt över nosryggen. Fodrad med reflekterande Welltex®-teknologi för att stimulera blodcirkulationen och bidra till mer rörliga och avslappnade muskler i de känsliga områdena kring nacke och ganacher. 

Grimman har enkel justering och tillpassning till din hästs storlek både vid sidostycken och runt nosen. Smidig att stänga med en karbinhake.
 
  • Welltex®-teknologi
  • SBR-foam förhindrar skav
  • Justerbar vid sidostycken och nos
  • Guldfärgade spännen

Material: 100% Polypropylen
Fyllning: 100% SBR
Foder: 100% Polypropylen med Welltex®-teknologi
Spännen: 100% Guldfärgad metall

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

Skötselråd
Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten. 

Endast handtvätt. Lufttorkas. Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Torktumlas ej.