Grimma Werano REFLEX - Back on Track

Pris:
399 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Grimma med reflexdetaljer för synlighet.

En elegant grimma med reflexdetaljer för extra synlighet. Mjukt och dämpande foam förhindrar skav vid nack- och sidostyckena samt över nosryggen. Fodrad med reflekterande Welltex®-teknologi för att stimulera blodcirkulationen och bidra till mer rörliga och avslappnade muskler i de känsliga områdena kring nacke och ganacher. 

Grimman har enkel justering och tillpassning till din hästs storlek både vid sidostycken och runt nosen. Smidig att stänga med en karbinhake. Reflexdetaljer säkerställer god synlighet mörka dagar.
 
  • Welltex®-teknologi
  • SBR-foam förhindrar skav
  • Justerbar vid sidostycken och nos
  • Guldfärgade spännen
  • Reflexdetaljer för synlighet

Finns även i storlek ponny som tas hem på beställning, kontakta oss om du vill att vi tar hem åt dig.

Material: 100% Polypropylen
Fyllning: 100% SBR
Foder: 100% Polypropylen med Welltex®-teknologi
Spännen: 100% Guldfärgad metall

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

Skötselråd
Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten. 

Endast handtvätt. Lufttorkas. Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Torktumlas ej.