Ryggbälte med stöd - Back on Track

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Ett bekvämt bälte som stöttar ryggen.

Ont i ländryggen är ett vanligt problem, ryggbältet ger ett behagligt stöd som kan lindra besvären. Fodrat med med reflekterande Welltex®-teknologi för att öka blodcirkulationen i området och vara hjälpsam mot stelhet och inflammationer.

Bältet passar utmärkt både vid längre perioder av stillasittande och under aktiva dagar. Enkel justering av passformen med kardborreförslutning i fronten. Vid ryggdelen finns en tunn, uttagbar kudde för att ge extra stöd åt ryggen vid behov.
 
  • Welltex®-teknologi
  • Stöd för ländryggen
  • Justerbar passform
  • Luftigt mesh-tyg vid svanken
  • Lämplig vid ryggont, stelhet i ryggen och inflammation

Storleksguide
För att få rätt storlek, mät midjemåttet.
 S    60-85 cm
 M   75-100 cm
 L    85-110 cm
 XL  100-130 cm

Materialspecifikation
Yttertyg 1: 52% Polypropylen, 24% Polyester, 24% Elastodien
Yttertyg 2: 100% Polyester
Fyllning: 100% Polyester
Foder: 100% Polypropylen

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.  Läs mer om Welltex®.

Tvättråd
Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten.
Endast handtvätt. Lufttorkas på plan yta. Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Torktumlas ej.