Seraquin 800 mg tuggtablett 60 st - understödjer normal ledfunktion för katt och liten hund

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Seraquin är ett naturligt fodertillskott som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband hos hundar och katter. Den styrker och underhåller rörelseapparaten och håller djuret friskt och aktivt längst möjligt. De smakar riktigt gott och de flesta äter dem som en godbit.

Seraquin-tabletterna innehåller glukosamin och kondroitinsulfat. Dessa två ämnen förekommer och bildas normalt i kroppen och de är viktiga byggstenar vid bildandet av nytt brosk. Dessutom innehåller Seraquin också extrakt av gurkmeja (curcuminoider) vilka är kraftfulla antioxidanter som har en stark förmåga att neutralisera fria radikaler. Fria radikaler i lederna bidrar till nedbrytningen av brosk.

Dosering enligt djurets vikt
Vikt mindre än 5 kg: 2 tabletter per dag,
5-7,5 kg: 3 tabletter per dag,
7,5-10 kg: 4 tabletter per dag.
Till hundar över 10 kg rekommenderas Seraquin tuggtabletter á 2 g.

Doseringen bör anpassas efter kattens/hundens tillstånd. Efter 4-6 veckor kan man oftast reducera den dagliga dosen till cirka hälften. Seraquin tuggtabletter kan oftast ges direkt till katten/hunden som godis. Tabletten kan även krossas och blandas i fodret.

Innehåll
Glukosamin HCl, kondroitinsulfat, standardiserat gurkmejaextrat, Inaktiverad jäst (Sacharomyces cerevisiae), hydrolyserat kycklingprotein, hydroliserad svinlever smak, MALTodextrin, natriumklorid