agaDA, 60 kapslar - För immunsystemet, luftvägarna och kroppens återhämtning

Pris:
219 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
60 kapslar
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
agaDA innehåller en kliniskt dokumenterad kombination av två unika extrakt, Andrographis (SHA-10®) och Rysk rot (SHE-3®). Används för immunsystemets funktion och kroppens återhämtning. Utvecklad av svenska forskare och tillverkas i Sverige.
 
  • Stödjer kroppens eget, naturliga immunsystem
  • Svensktillverkad
  • Inga onödiga tillsatser
  • Kliniskt dokumenterad

Kroppens eget, normalt verkande immunsystem är vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion. Ett försvar som fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier. Utmaningen är att vårt immunsystem lätt kommer ur balans och försvagas.

agaDA är ett resultat av 20 års forskning och 26 publicerade studier. En ny typ av snabbverkande adaptogent kosttillskott – utvecklat för att stödja kroppens naturliga, normalt fungerande immunsystemet. Och bättre kan det inte bli.

agaDA innehåller världens mest väldokumenterade kombination av Andrographis och Rysk rot. Adaptogener som i stället för att stimulera immunförsvaret samverkar med och stödjer kroppens egen, allmänna motståndskraft.

Att det fungerar är visat i kliniska studier på över 2000 personer varav 250 barn.
En stor fördel är att agaDA är snabbverkande. Maximala nivå av aktiva ämnen i blodet uppnås redan inom 90 minuter.

Inga kemikalier
Andrographisen i agaDA odlas på sydsluttningarna av Himalaya, utan användning av kemikalier eller konstgödsel. Medan Rysk rot är helt ekologisk och plockas vildväxande i taigan - den stora skog som finns på gränsen mellan Ryssland och Kina.

100% rent
agaDA tillverkas med samma kvalitetskrav som ett läkemedel. Därför analyseras varje batch avseende tänkbara föroreningar som tungmetaller, pesticider, ETO, mikrober med mera. Analysen sker både av råvaran och av den färdiga produkten.

Halverad frånvaro
En av de första kliniska studierna, gjordes på 107 ungdomar med en snittålder på 18 år. Ungdomarna följdes under tre vintermånader. Hälften fick 2 kapslar agaDA per dag, hälften fick identiska placebo. Resultatet var tydligt – de ungdomar som fått agaDA hade hälften så många frånvarodagar från skolan. Ett resultat av att adaptogenerna i agaDA stödjer kroppens normalt verkande immunsystem, luftvägar och återhämtning.
Resultatet har kunnat bekräftas i ett flertal kliniska studier – den senaste från 2021.
*agaDA innehåller: Andrographis (SHA-10®) som bidrar till immunsystemets och luftvägarnas normala funktion och kroppens fysiska välmående. Rysk rot (SHE-3®) bidrar till mental och fysisk ork vid utmattning och trötthet i samband med återhämtning och konvalescens. Som adaptogen bidrar Rysk rot även till kroppens allmänna motståndskraft

Rekommenderad dos:
1 kapsel morgon och kväll. Vid behov: 2 kapslar morgon och kväll.

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar
 
Näringsämne2 kapslar% av RDI*
SHA-10® Standardiserat extrakt av Andrographis750 mg125
SHE-3® Standardiserat extrakt av Rysk rot.75 mg250
* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas


Ingredienser
Standardiserat extrakt av Andrographis SHA-10® (Andrographis paniculata), vegetabilisk cellulosa, standardiserat extrakt av Rysk rot
SHE-3® (Eleutherococcus senticosus), vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror. Kapselskalet består av vegetabilisk cellulosa.

Referenser:
Prevention of common colds with Andrographis paniculata dried extract. A Pilot double blind trial. DOI: 10.1016/S0944-7113(97)80051-7