Kyolic Immunsupport

Pris:
349 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kyolic AGE + Immunsupport är lämplig att ta:
 
  • För att stärka immunsystemet året runt eller i utsatta perioder
  • För en bra hjärt- och kärlhälsa
  • För de som vill ha en stabil, skonsam och luktfri vitlöksprodukt

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) innehåller ett kallextraherat vitlöksextrakt från Kalifornien, som lagrats i 20 månader på stålfat. Den särskilda framställningsmetoden eliminerar illaluktande och fettlösliga ämnen som t.ex allicin, vilket resulterar i ett luktfritt extrakt som kan konsumeras utan att orsaka kroppslukt efter förtäring. Men ännu viktigare, i den patenterade lagringsprocessen omvandlas dessa ämnen till stabila svavelföreningar med säkerställd effekt. En extra bonus är att Kyolic, till skillnad från vanlig vitlök, är skonsam för magen.

Storsäljare i USA och nu äntligen i Sverige

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) + Immunsupport är en kombinationsprodukt för att stärka kroppens immunsystem. Den innehåller ett utvalt svampkomplex (shiitake, maitake, reishi och chaga), olivbladsextrakt och oreganoextrakt. En väl designad kombination med flera synergier och för ett väl fungerande immunsystem.

Ingredienser
Kallagrat Aged Garlic Extract (Allium sativum), vitamin C (kalciumaskorbat), oreganoextrakt (Origanum vulgare), shiitakextrakt (Lentinula edodes), olivbladsextrakt (Olea europaea), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), maitakeextrakt (Grifola frondosa), reishiextrakt (Ganoderma lucidium), chagaextrakt (Inonotus obliquus), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid). Vegetabilisk kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa.

 
Innehåll per dagsdos2 kaps4 kaps%DRI*
Vitlöksextrakt (AGE™)220 mg440 mg**
C-vitamin100 mg200 mg125 / 250%
Oreganoextrakt100 mg200 mg**
Olivbladsextrakt80 mg160 mg**
Shiitake100 mg200 mg**
Maitake50 mg100 mg**
Reishi50 mg100 mg**
Chaga50 mg100 mg**
* Dagligt referensintag ** ej fastställt

Användning
Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen. 4 kapslar vid behov.
Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.