Ägglampa OvaView - standard

Pris:
479 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Batteridriven lyslampa med LED-belysning. 4 AA batterier medföljer.

OvaView i standardutförande från Brinsea är en mycket effektiv lågkostnadslampa som är idealisk till att identifiera ofruktbara ägg med ljusa och släta skal från de flesta hönsarter, samt änder och gäss.

OvaView Standard är en batteridriven lampa som använder högeffektiv LED-belysning. Därmed finns det inga glödlampor att byta eller oro för att äggen överhettas vid genomlysning. OvaView Standard är designad för att antingen vara handhållen vid inspektion eller placeras på en arbetsyta. Lampan är utrustad med en elastisk, svart ring som sluter tätt om äggskalet när genomlysningen sker.

OvaView Standard är tillverkad i Biomaster® antimikrobiell plast, vilket innebär ett skydd mot korskontaminering som inte kan upptäckas med blotta ögat. Skyddet har visat sig reducera bakterietillväxt med upp till 99,99 % och bidrar därmed till en mer hygienisk miljö för äggen.

Ägglampan levereras med ett set om 4 stycken ej återuppladdningsbara AA-batterier, men kan även användas med återuppladdningsbara AA-batterier.