NAF Oestress 1 L - för ston med hormoniell obalans

Pris:
459 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Till ston som upplevs ha en hormonell obalans. Innehåller magnesium och örter som ger stöd till stoet vid brunst. Tävlingskarens 48h.

Ston upplever ofta samma stressiga hormonella obalans motsvarande hingstarnas. Tecken kan inkludera humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestanda. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) innebär att ett obehag ofta resulterar i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande och till och med bockningar eller sparkar. En unik sammansättning, Oestress kompletterar stoet med extrakt av örtbaserade ingredienser som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen. Genom att förbättra stoets kost med Oestress, hjälper du ditt sto att balansera hennes hormonnivåer naturligt, vilket ger henne möjlighet att slappna av och koncentrera sig på sitt arbete. Oestress ska ges dagligen under hela våren och sommaren, och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om behövligt, kan dock Oestress användas året runt.

Flaska om 1 liter.

Utfodringsanvisning
Ge till ston med säsongsbetingade beteendeförändringar.
Introduceras stegvis hos känsliga hästar. Mängden av underhållsdos kan individanpassas och är inte nödvänligtvis relaterat till kroppsvikt. Doseringsmängden bör anpassas efter individens behov och är inte nödvänligtvis relaterad till kroppsvikt. Ej rekommenderat till dräktiga ston. Det är rekommenderat att avsluta användning till fölston två månader innan betäckning. Även lämpad för valacker med ”hingstigt” beteende.

Hästar & Ponnyer
Laddningsdos (3-5 dagar) 75-100 ml/dag
Underhållsdosering 25-50 ml/dag
(Vid utfodring 25ml per dag, varar en 1 liter flaska ca 40 dagar.)

Ingredienser
Vatten, Magnesiumklorid, Glycerin, Bär från kyskhetsträd, Silverax, Skogsolvon.
Tillsatser (per liter)
Mariatistel 26,5 ml
Nypon 23,5 ml
Gurkmeja 14,7 ml
Ingefära  11,7 ml

Mer information: http://www.naf-equine.eu/se/lugnande/oestress-flytande