Tandborste bambu Vuxen mjuk – Gul

Pris:
34 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Gul
Antal:
Finns i lager
Den miljövänliga tandborsten som är utvecklad av tandläkare. Svensk design när den är som bäst. 

Mjuk tandborste i nedbrytbart bambuhandtag och BPA-fria borststrån. 

Nedbrytbart handtag
Vi har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

BPA-fria, mjuka borststrån
Alla våra produkter innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon, ett material som inte är nedbrytbart men som enkelt kan komposteras. Vi använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Komposterbar förpackning
Vår vision är att hela vår produkt ska vara ekologisk, även förpackningen. Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material.

Sann hållbarhet
Bambu är den snabbast växande växten på jorden. Eftersom att den innehåller naturligt förekommande antimikrobiella medel, finns det inget behov att använda gödsel- eller bekämpningsmedel under odlingen!

Ödmjuk
Humble Brush är inte bara ödmjuk mot miljön utan även mot människor i nöd av munvård. För varje såld Humble Brush så skänks en fysisk tandborste, eller motsvarigheten av en!