Macaccino Kakao – Kaffealternativ

Pris:
119 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
Det här är ett läckert kaffealternativ med raw och ekologiskt kakaopulver, svarta macarötter, vaniljpulver och kokospalmsocker. Blandning kombinerar fyra kraftfulla superfoods i en upplyftande dryck och är en sund och energigivande ersättare för koffeinrikt kaffe och te.

Maca anses vara en av Amazonas viktigaste superfoods och har använts sedan Inkafolket som en del av en daglig diet. Maca har traditionellt också använts som en adaptogen för att främja optimal välbefinnande. Kombinationen av ingredienser ger en mjuk chokladmockadryck med rik smak och underbart upplyftande effekter. Inga emulgeringsmedel har lagts till så se till att röra om drycken medan du dricker.
 
Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Ingredienser
Ekologiskt Kakaopulver (40%), Ekologisk Svart Maca (30%), Ekologiskt Kokospalmsocker (25%), Ekologiskt Vaniljpulver (5%).

Näringsdeklaration
Energi (kJ/kcal): 1512
Fett (g): 360
varav mättat (g): 3.8
varav sockerarter (g): 62
Protein (g): 13
Salt (g): 13