RAUH! Älg 14 - Extra small - äkta nordiskt hundtugg

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Nordiskt tuggben av ÄLG, även för allergiska hundar. Räcker mycket länge.

Tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder, utan tillsatsämnen.

Älg 14 är som en miniatyr av sin storebror, Älg 25. Ett något tunnare skinn är lättare att tugga på även om man lämnat tonåren bakom sig.

Tuggbenen som är framställda av älgskinn är mycket hållbara och välsmakande. För att tillverka dem används hela älgskinnet, inklusive skinnets bästa del, dvs. narvskinnet. På så sätt kan vi erbjuda din hund en unik, mycket hållbar och allergifri njutning av en äkta naturprodukt. Vid tillverkningen av tuggbenen använder vi bara den del av skinnet som har bäst kvalitet, inga rester från trimningen eller andra så kallade restprodukter. De här så kallade restprodukterna lämnas till avfallsanläggningen och används till att framställa ekologisk gödsel för åkrarna.

RAUH! tuggbenen tillverkas som hantverk i Finland och bara av råvaror som håller prima kvalitet. Våra tillverkningsmetoder har alldeles från början planerats enbart för tillverkning av tuggben och annat hundgodis, för ditt husdjurs bästa! RAUH! tuggbenen tillverkas alltid av bara ett enda skinnstycke och torkas på traditionellt vis, ÄNDA SEDAN 1989!

- RAUH! produkterna är till 100 % ett nordiskt hantverk.
- Bakteriologiskt rent.
- Undersökt och tryggt.
- Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
- Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden.
- Lätt, låg energihalt.

Den äkta och ursprungliga produkten med den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan!

Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den tuggar på tuggben och att se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Näringsämne
Råprotein 87.7 %, Råfett 2.1 %, Fukt 6.2 %

Vikt
ca 50 g
Längd
ca 140 mm
Bredd
ca 50 mm
Tjocklek
ca 20 mm