PROB Aloe Vera Schampo 200ml (hund/häst)

Pris:
154 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
ALOE VERA SCHAMPO AV HÖGSTA KVALITET.
FÖR PROFFS OCH DIG MED HÖGA KRAV PÅ HÅR OCH PÄLSVÅRD

Ett silk- och vitaminbaserat schampo som stärker och skyddar hårstråt.  Innehåller hög halt certifierad aloe vera som är lugnande. Ett skonsamt schampo med balsameffekt.

Ett utmärkt schampo för dig som ställer höga krav på kvalitén och vill ha ett skonsamt schampo för dagligt bruk. Behåller hårets/pälsens naturliga balans som gör att det passar  päls typer och är lugnande för huden. Extra bra schampo för den som har någon form av hudproblem, mjäll eller är känslig mot kemiska ämnen i hårbotten.

Tryggt Schampo, som garanterat fyller kraven även för den kräsne utställaren.

Suverän till besvärliga pälsar.

Ger extremt fin pälskvalitet! Vita hundar behöver inte blekmedel, de får fin lyster och ett fantastiskt resultat efter endast en tvätt.

Schampon är återfettande så det finns ingen risk även om du tvättar ofta.

Lämpar sig utmärkt även till valpar och dräktiga djur

Bruksanvisning
1. Blöt pälsen med vatten och arbeta in schampot ordentligt i pälsen.
2. Låt helst verka 10-15 minuter innan du sköljer rent med ljummet vatten, så Aloe Veran, proteiner och vitaminer hinner verka i pälsen. Används annars som vanligt schampo och tvål.

Kräver inte nödvändigtvis balsam, men kombinera gärna med PROB Spray Balsam om du vill ha extra fin pälskvalitet.

INCI-namn: Aqua,  Mipa Laurret Sulfat,  Decyl Glucoside,  Cocoamidopropyl Betaine, Aloe Vera Barbadensis,  Silk Amino Acid, Panthenol, Olea Europea, , DEA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycerol