PROB Olja 500 ml

Pris:
369 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
500 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Använd oljan till torr, känslig och irriterad hud. Är starkt alkoholbaserad.
Har en god effekt mot klåda orsakat av insekter och sol.

 
PROB Oljan är en återfettande alkohol och tjärbaserad olja till torr, irriterad och känslig hud. Oljan har en god effekt mot klåda som orsakats av insektsstick och sol.

Lätt att applicera genom täta pälsar, mankam och svansrot med sin spetskapsyl. Oljan är dryg och absorberar fort in i huden, inget kladdig i päls, man, svans och ingen risk för brännskador i starkt solljus.

Vi rekommenderar att pröva produkten på mindre område. Vid eventuell irritation, tvätta med tvål och vatten. Undvik ögon och andningsvägar.

Bruksanvisning
Applicera droppvis på huden med några centimeters mellanrum.  Oljan är mycket flytande och sprids lätt ut på större område med lätt massage.

Applicera först en gång  per dag, så länge behovet kvarstår, därefter vid behov. Med flaskans spetskork är det lätt att applicera in i manen och svansen. 

Ingen karens
 
HUNDAR
Om hunden har problem med sina tassar, är det vanligt att de börjar intensivt slicka, nagga och bita sina tassar. Bryter oftast effektivt beteendet. 
Varva helst med PROB SUPER CREAM och PROB OLJAN  inomhus.
I kyla och vinterbruk använd PROB TASSALVA.
Om du underhåller tassarna regelbundet slipper du onödiga tassproblem.

PROB Oljan har en skarp tjärdoft som relativt snabbt dämpas ner.
Kombinera gärna med TJÄRSCHAMPO.  
Kan med fördel användas även till valpar och dräktiga djur. 

FÖR UPPMÄRKSAMHET
Pga av att djurvårdsprodukter är en kemisk produkt ska den också märkas som en kemisk produkt enligt kemikalieinspektionens regler.
Därför har flera av våra produkter varningsmärken och varningstext.
Innehåller produkten mer än3 % av en eller flera råvaror som har märkningar i sin koncentrerade form måste det även finnas exakt samma varningsmärken och text på tillverkade produkter med annan % halt. Därav märkningar! I detta fall för att Oljan innehåller alkohol mer än 3 %.
 
INCI-namn: Etanol, Isopropylalcohol, Water,  Olea Europea, Glycerin, Pinus, Calendula, Urtica dioica