Attitude Golvrent Citrus Zest 1040ml

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ekologiskt rengöringsmedel med citrusdoft för golv, kakel och träytor som är skonsamt mot miljö och människor. Använd den på trä, kakel, rostfritt, emalj, glas, målade ytor och laminat. Används på golv, i toalettstolen, på speglar och väggar. Rengöringen är enzymfri för att minska risken för allergier.

Attitude Golvrent gör rent utan att du behöver använda skadliga kemikalier.  Attitudes golvrent är säker för hela familjen och husdjur! Produkt har utvecklats med kompromisslös säkerhet i tankarna och tillverkas med ingredienser du inte behöver oroa dig över.

Ingredienserna till Attitudes produkter utvinns ur mineral- och växtbaserade källor. Det finns inga ingredienser av animaliskt ursprung. 

Förpackningen är tillverkad av återvunnden HDPE#2 plast. 

Certifierad av Ecologo, vilket innebär att produkten har genomgått rigorösa vetenskapliga tester och/eller omfattande extern revision för att säkerställa att produkten uppfyller hårda miljökrav som ställs av en oberoende tredje part. 

Ingredienser
Aqua (solvent), Caprylyl glucoside (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Sodium gluconare (chelating agent), Sodium iminodisuccinate (chelating agent), Terpineol (citrus – natural fragrance), Decanal (citrus – natural fragrance), Allyl heptanoate (sweet fruit – natural fragrance).

Produktionsaläggningen som tillverkat produkten (både innehåll och förpackning) drivs av förnybar energi. ATtitude samarbetar även med Earth Day för att kompensera för sitt klimatavtryck, genom plantering av nya träd. Tillverkas i Kanada.

Förvaras oåtkomligt för barn.