ZenBev 250g, Choklad

Pris:
299 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Bidrar till att upprätthålla goda sömnvanor, lugn och harmoni

Zenbev är baserat på pumpafrömjöl, som är naturligt rikt på aminosyran tryptofan. Naturligt tryptofan bidrar till att upprätthålla goda sömnvanor, lugn och harmoni. Produkten består endast av livsmedelsbaserade ingredienser av högsta kvalitet. Huvudingrediensen, avfettat pumpafrömjöl, framställs i en patenterad process och är kombinerad med dextros som har ett högt GI-värde. Detta för att skapa ett optimalt upptag av aminosyran tryptofan som kroppen omvandlar till serotonin om det är ljust och melatonin om det är mörkt.

Historien bakom Zenbev
På 90-talet bestämde sig den kanadensiske forskaren och läkaren Dr. Craig Hudson för att utveckla en naturlig produkt som kunde hjälpa sina patienter med de mest utbredda hindrena i vardagen, nämligen sömnen. Resultatet blev kosttillskottet Zenbev, som tog sju år att utveckla och dokumentera. I boken ”Feel great day and night” redogör han för det vetenskapliga fundamentet för Zenbev.

Ingredienser
Pumpafrömjöl* (45%), dextros*, arom (naturlig chokladsmak), risstärkelse*, guargummi* (konsistensmedel), kiseldioxid. *ekologisk.

Näringsvärde per 100 g
Energi  1714 kJ/408 kcal
Fett  5,5 g
Kolhydrat  66 g
Fiber  3,5 g
Protein  22 g

Rekommenderad dos
1-3 strukna dosmått á 10 g rörs ut i önskad mängd vatten, juice eller rismjölk. Börja med ett dosmått dagligen och öka därefter gradvis vid behov. Zenbev rekommenderas till vuxna och ungdomar från 15 år.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.