SD Design Träns Eastwood Svart, vit

Pris:
1 799 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Letar du efter ett elegant träns med fokus på din hästs komfort och anatomi? Då är Eastwood-tränsen det perfekta valet!

Tränsen är ren lyx! Den är handgjord i det finaste miljövänliga läder. Det betyder att inga kemikalier används vid garvningen av lädret. Nackremmen är vår helt unika design, där vi har använt ett dubbelt lager stoppning för att säkerställa optimal tryckavlastning på hästens hals. Själva formen är också gjord så att det finns gott om plats för öronen och kontaktytan är extra bred mitt på halsen, för att fördela trycket. Nosgrimman är supermjuk vadderad och är vår "signatur" design. Den är bred i mitten och smal på båda sidor, för att säkerställa att det finns plats för omgivande nerver och bra utrymme för bettet.

Pannbandet är så elegant och helt unikt. Grundstenarna till SD har anor från över 15 år sedan, då grundaren själv gjorde de vackraste pannbanden för hand och därifrån kommer just detta mönster. Det är verkligen stilrent och elegant och ger den vackraste gnistan i de österrikiska Stellux-kristallerna. Det är obeskrivligt att se dessa mönster som en gång var så noggrant handgjorda nu på de allra flesta av våra träns. Detta pannband är verkligen gjort med kärlek och passion för hästen. Ett SD-pannband är inte "bara" ett pannband utan ett unikt smycke för din häst.

Tyglar ingår ej.

Lädervård
Vi rekommenderar att du smörjer tränset med läderbalmsam innan du använder det första gången, det kommer att skydda och underhålla lädret.

Material
EKO-vänligt läder. Det betyder att det inte har använts några kemikalier i garvningsprocessen.