HS Comfort Steel - Regntäcke

Ord. pris: 
999 kr
Rea:
849 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
150 kr (15%)
Typ:
145 cm
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Exklusivt regntäcke med förbättrad passform!  

Täcket är gjort av 1200 D blank ballistik polyester, som ger en lyxig känsla. Ett otroligt slitstarkt material, som gör att täcket tål hårda tag. Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till >5000!

Ett täcke som håller hästen garanterat torr.

Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder för hästens välbefinnande och komfort, HS-loggor invävda i fodertyget. Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse.

Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen. Det lilla bogvecket utmed kantbandet skapar ett rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse. Detta är ett täcke som inte skall inverka på hästens naturliga rörelseschema utan snarare uppmuntra till detsamma.

Försett med dolda spännen för att fästa eventuellt löst halstäcke. Kryssbelagda frontspännen i metall med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm, tejpade sömmar. Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Kraftiga reflexpasspoaler. Ägaretikett inuti och HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen. HANSBO SPORT-plakett i metall fäst i täckets vänstra nedankant.

Finns i storlekarna 115 – 165 cm och i nya färgen för året, STEEL.