Kyolic AGE + Växtsteroler bidrar till att sänka kolesterolhalten (bäst före 2022-07)

Ord. pris: 
349 kr
Rea:
129 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
220 kr (63%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Bäst före utgången av juli 2022, men håller förstås längre. 

Kyolic AGE + Växtsteroler är lämplig att ta:

 
  • För att sänka kolesterolhalten i blodet
  • För en bra hjärt- och kärlhälsa
  • För de som vill ha en stabil, skonsam och luktfri vitlöksprodukt

Växtsteroler och växtstanolestrar har visat sig sänka/reducera kolesterolhalten i blodet. En hög kolesterolhalt är en riskfaktor för kranskärlssjukdom. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag på 1,5–3 g växtsteroler/stanoler.

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) innehåller ett kallextraherat vitlöksextrakt från Kalifornien, som lagrats i 20 månader på stålfat. Den särskilda framställningsmetoden eliminerar illaluktande och fettlösliga ämnen som t.ex allicin, vilket resulterar i ett luktfritt extrakt som kan konsumeras utan att orsaka kroppslukt efter förtäring. Men ännu viktigare, i den patenterade lagringsprocessen omvandlas dessa ämnen till stabila svavelföreningar med säkerställd effekt. En extra bonus är att Kyolic, till skillnad från vanlig vitlök, är skonsam för magen.

Äntligen ett riktigt naturligt alternativ

Växtsteroler är växtfetter som strukturellt liknar kolesterol och fungerar genom att hämma absorptionen av kolesterol från maten. Det är väl studerat och dokumenterat att de som kompletterat sin kost med växsteroler har minskat sitt LDL (lågdensitets-lipoprotein) och totalkolesterol.

Ingredienser
Växtsteroler (42%), kallagrat Aged Garlic Extract (Allium sativum), fyllnadsmedel mikrokristallin cellulosa, potatisstärkelse, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa, maltodextrin, fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror).
 
Innehåll per dagsdos2 tabletter4 tabl.%DRI*
Växtsteroler800 mg1600 mg**
Vitlöksextrakt (AGE™)600 mg1200 mg**
* Dagligt referensintag ** ej fastställt

Användning
Rekommenderat intag: 4 tabletter per dag de första 3 månaderna för att reglera kolesterolvärdena. Därefter 2 tabletter per dag för att bevara ett balanserat kolesterolvärde.

Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur.