Re-fresh Collagen Pure Premium Powder 175g

Ord. pris: 
212 kr
Rea:
189 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
23 kr (11%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
  • Högt proteininnehåll > 96%
  • Huvudsakligt protein i bindväv
  • Inga tillsatser

Re-fresh Superfood Collagen Premium har den främsta kvalitén som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet.

Collagen Premium är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö och är gediget testad i Canada, Frankrike och Japan.Re-fresh Superfoods Collagen Premium är kanske marknadens bästa kollagenalternativ. Dels är den en ren och otillsatt produkt i pulverform men också för dess tilltalande pris. Jämfört med många produkter i kaps eller tabletter kan priset skilja över tusen procent.

Collagen Premium Powder av hydrolyserat microgranulat är så finfördelad att den enkelt rörs ut med vatten. Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte brytas ner protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet tas då upp snabbt och effektivt. Produkten är nästan smak- och luktfri, d v s den har relativt lite bismak. I påsen ingår ett passande dosmått som ger cirka 5 gram kollagenpulver. En påse ger då 35 ordentliga dagsportioner.

Kollagen är det mest förekommande proteinet i kroppen, centra för många av kroppens vävnader - hud (75%), ben (80%), senor, brosk och ligament (85%). Aminosyrorna glysin och prolin/ hydroxiprolin är avgörande beståndsdelar för en slät hy och hudens regenerering. Koncentrationen av dessa är 10-20 gånger högre i Collagen Premium än i andra proteiner. För den som tränar blir fördelen med Collagen Premium att näringen går direkt ut i musklerna och de cellulära processerna.

Gör enkelt en kollagenshot: 1 mått Collagen Premium, 1 tsk Havtorn- eller Jordgubb Superfood, ½-1 dl vatten. Skaka allt i en shaker. Kan även tas med enbart vatten, med fördel med några droppar citron, eller med annan vätska. Pröva gärna Re-fresh Superfood, det trygga valet av ren hälsokost sedan 1998.

Innehållsförteckning
Kollagenpulver 100%. Ursprungligen av biprodukter från vild fisk

Allergiinformation: 
Råvara från fisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallergier.

Näringsdeklaration
Namn - per 100 g  (% av RDI)
Energi - 1593KJ/381KCAL
Fett - 0 g
Kolhydrater - 0,2 g
Kostfibrer - 0 g
Protein - 96 g (192%)