NAD+ 300 mg, 30 kapslar - Närokällan

Pris:
449 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
NAD+ är viktigt för hälsa och livslängd – det främjar hjärnans hälsa och cellulär förnyelse.
Nikotinsyrans amid heter nikotinamid och är en av byggstenarna i den energibärande molekylen nikotinamidadenindinukleotid (NAD+).

NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid) är ett koenzym som finns i alla levande celler som spelar en avgörande roll i ett brett spektrum av metaboliska processer, inklusive energiproduktion, DNA-reparation och genuttryck.

Nikotinamidribosid (NR) är en föregångare till NAD+ som omvandlas till NAD+ i kroppen. NR är en form av vitamin B3 (niacin) som finns i små mängder i mjölk och andra naturliga källor.

Huvudskillnaden mellan NAD+ och NR är att NAD+ är den aktiva formen av molekylen, medan NR är föregångaren som omvandlas till NAD+ i kroppen. Vissa studier har visat att tillskott med NR kan öka NAD+-nivåerna i kroppen.

Doser:  30
Form:  Kapsel
Förpackning:  30 kapslar
Kapsel:  Pullulan
Rekommenderad daglig dos:  1 kapsel med eller utan mat
Vegansk:  Ja
Förvaring:  Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.

Ingredienser
Nikotinamid ribosidklorid, fyllnadsmedel (tapiokastärkelse), vegetabilisk kapsel (pullulan), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Innehåll                   Mängd per dos
Nikotinamid ribosid   300 mg

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.