NRG-C Citron-Lime (vitaminer & elektrolyter)

Pris:
249 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
NRG-C är ett välsmakande C-vitaminpulver med 5 vitaminer och 5 mineraler samt 72 spårmineraler. Med andra ord, en välkomponerad blandning av vitaminer, elektrolyter och B-vitaminer, designad för snabb absorption för att ge dig den energi du behöver för en aktiv livsstil. 

En smidig dosförpackning som lätt blandas i ett glas vatten eller i din vattenflaska för att ge dig en stabil tillförsel av viktiga vitaminer, mineraler och energigivande elektrolyter under dagen. Drick den under varma sommardagar, när du tränar, när du känner eftermiddagsdippen, under en sen kvällskörning eller när du behöver extra fokus.

Innehåll i en förpackning NRG-C:

VITAMINER
  • C-vitamin – bidrar till normal energigivande metabolism och reducerande av trötthet och utmattning, till funktionen av nervsystemet, samt immunsystemet. Skyddar DNA, proteiner och fetter från oxidativ stress.
  • B1- Bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion och ett normalt fungerande hjärta.
  • B2 – Bidrar till normal energimetabolism och reducerande av trötthet och utmattning. Upprätthåller normal hud och friska slemhinnor samt friska röda blodceller och bidrar till upprätthållandet av normal syn.
  • B5 – bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion samt mental prestation och normal syntes av steroida hormoner, vitamin D och vissa nervtransmittorer.
  • B12 –som metylkobalamin- bidrar till att minska trötthet och utmattning, immunsystemets normala funktion och energimetabolismen. Bidrar till nervsystemets normala funktion samt formandet av röda blodceller och immunsystemets funktion samt celldelningen.

MINERALER
  • Krom – upprätthåller normal blodsockerkoncentration.
  • Kaliumbikarbonat- Bidrar till muskelfunktion och för att nervsystemet skall fungera normalt samt normalt blodtryck.
  • Magnesium – Bidrar till kroppens elektrolytbalans och till att minska trötthet och utmattning. Den bidrar också till normal muskelfunktion.
  • Natriumbikarbonat – natrium bidrar till vätskebalansen i kroppen.
  • 72 Spårmineraler – kroppen behöver ett flertal mineraler som inte längre finns i våra jordar.

Antioxidanter
För att hjälpa dig som lever ett aktivt liv är NRG-C packat med antioxidanter, både i form av fruktpulvret och vitaminerna och mineralerna. De stöttar dig även under de mest ansträngande dagarna.

Hitta din favorit!
Vi har noggrant valt ut smakerna på NRG-C för att hela familjen skall älska dem. Citron-Lime smakar härligt av citron och lime med en god syrlig lemonadsmak. Jordgubb-Tranbär har en fruktigare smak av röda bär.

Användning
NRG-C kommer i en förpackning med 30 portionspåsar och därför är den mycket behändig att ha med sig i väskan eller fickan för att ta med på lunchen eller på språng när du behöver fylla på dina vätskenivåer.

Sockerfri
Vi har valt att söta produkten med stevia och erytritol som är två sötningsmedel som är några av få sötningsmedel som når upp till våra höga krav när det gäller ingredienser.
Bägge versionerna har en markant fruktsmak med sötma och syrlig fruktsmak – utan socker. Pröva som drink med en isbit. Barnen kommer att älska den – och dig också.

Innehåll
NäringsinnehållMängd per dosDRI%
C-Vitamin2,7 mg (10 000 IE)1250
B1-Vitamin20 mg1818
B2-Vitamin5 mg357
B5-Vitamin20 mg333
B12-Vitamin250 mcg10000
Krom50 mcg125
Kalium260 mg13
Magnesium150 mg40
Natriumbikarbonat100 mg*
Spårmineralpulver15 mg*

Ingredienser
Askorbinsyra, kaliumbikarbonat, magnesiumcitrat, natriumbikarbonat, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), surhetsreglerande medel (äppelsyra), tiaminmononitrat, di-kalcium pantotenat, aromer*, ekologiskt fryst kokosvatten, spårmineraler, riboflavin, kalciumsilikat, metylkobalamin, krompicolinat. 

+ dessa ingredienser beroende på smak på produkten. 

* Citron-Lime: Naturlig citron-lime, färgämne (vegetabiliskt juicepulver) 
* Jordgubb-Tranbär: Naturlig jordgubbssmak, tranbärspulver från juice. 


Doser:30
Form:Pulver
Rekommenderad daglig dos:1 dospåse
Smak:Citron-Lime, Jordgubb-Tranbär
Ursprungsland:USA
Vegansk:Ja
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn