Ansiktsvatten Neroli Mist - Ljung of Lapland

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Ljung-1009
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ekologiskt lyxdoftande apelsinblomvatten från neroliblomman som är svalkande och sammandragande och bidrar till att ge huden en bra pH-balans. Verkar stimulerande och regenererande och passar alla hudtyper, framför allt torr och mogen hud.

Apelsinblomvattnet framställs genom ångdestillation av blommorna från pomeransträdet. De vattenlösliga ämnena bevaras och har samma egenskaper som eterisk olja av neroli men mildare, med en söt blommig doft som påminner om hägg.

Hydrolater har välgörande egenskaper för huden och är generellt lätt antiseptiska, fuktgivande och renande.

• Extra exklusivt ansiktsvatten då det är 100% ren ekologisk hydrolat, utan varken tillsatt doft eller konserveringsmedel.

• Neroli är en av världens mest exklusiva och dyrbara eteriska oljor och kommer från pomeransträdets ljuva vita och underbart doftande blommor. Doften är söt, blommig och med tydliga honungstoner.

Ansiktsvatten Neroli passar alla hudtyper. Idealiskt om man är känslig för dofter eller har mycket känslig och reaktiv hud.

100 ml
VEGANSK 100 %
EKOLOGISK

Användning: Ansiktsvattnet utgör steget mellan rengöring och skydd. Badda eller spraya på huden efter rengöring, det förbereder huden för ansiktscreme genom att neutralisera ph-värdet och binda fukt till din hy, samt tar bort rester från rengöring och gör så att näringsämnen från ansiktscremen tränger djupare ner i huden.

Spenderar du dagarna i en uttorkande miljö eller många timmar framför datorn, använd nerolivattnet som uppfriskande ansiktsdusch för att hålla huden återfuktad.

Apelsinblomvattnet kan bli något grumligt i botten på flaskan, detta tyder på att det är äkta apelsinblomvatten. Skaka gärna om innan användning. Glasflaska med spray. 100 ml

Innehåll:  Citrus Aurantium Amara Flower water** (apelsinblomvatten) **från ekologisk odling.