Dr. Mercola Gluten Enzymes 30 kapslar
Pris:
239 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
BH1040
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Gluten är en kombination av flera olika proteiner och är extremt svårt att smälta. Det är mest förekommande i vete, men hittas också i korn, råg och göms i många färdiglagade rätter.
Om du för närvarande undviker gluten, vet du hur svårt det kan vara att äta ute. Genom att bara titta på maten kan du inte veta om den innehåller, vete, gluten eller gluteninnehållande förtjockningsmedel, bindare eller smakförstärkare.
Gluten Enzymes hjälper dig att ta bort gissningen när du äter ute så att du kan njuta av måltiden även om du inte är säker på om den innehåller gluten eller ej. Att kunna smälta gluten snabbt är viktigt vid glutenintolerans. Gluten enzymes har blivit vetenskapligt framställt för att stödja snabb smältning av gluten och ta bort eventuell uppsvälldhet, gaser och magproblem.
Gluten Enzymes innehåller:
Ta för sig själv eller blanda med ett fullspektra enzym.
Doser: 30
Form: Kapsel
Kapsel: Vegetabilisk (cellulosa)
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel före en måltid som innehåller gluten
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Näringsinnehåll per kapsel
Ingredienser
Amylas, proteas 7.0, proteas 3.0, peptidas, adenosintrifosfat, risskal, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), MCT (mediumlånga triglyceridkedjor).
Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej
Om du för närvarande undviker gluten, vet du hur svårt det kan vara att äta ute. Genom att bara titta på maten kan du inte veta om den innehåller, vete, gluten eller gluteninnehållande förtjockningsmedel, bindare eller smakförstärkare.
Gluten Enzymes hjälper dig att ta bort gissningen när du äter ute så att du kan njuta av måltiden även om du inte är säker på om den innehåller gluten eller ej. Att kunna smälta gluten snabbt är viktigt vid glutenintolerans. Gluten enzymes har blivit vetenskapligt framställt för att stödja snabb smältning av gluten och ta bort eventuell uppsvälldhet, gaser och magproblem.
Gluten Enzymes innehåller:
- Amylas för att smälta kolhydrater så att resterande enzymer kan rikta sig mot glutenet.
- Optimal pH Proteaser för snabb nedbrytning av glutenproteiner i olika områden och vid olika pH värden till mindre polypeptidfragment och aminosyror.
- Peptidase för att släppa aminosyrorna från gluten proteinerna och polypeptiderna.
- ATP eller adenosin 5’-trifosfat, som saknas i processad och tillagad mat, för att hjälpa till att sätta igång matsmältningen.
Ta för sig själv eller blanda med ett fullspektra enzym.
Doser: 30
Form: Kapsel
Kapsel: Vegetabilisk (cellulosa)
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel före en måltid som innehåller gluten
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Näringsinnehåll per kapsel
Amylas | 10 000 DU |
Optimal pH proteas | |
- proteas 7.0 | 35 000 HUT |
- proteas 3.0 | 150 SAPU |
Peptidas | 100 DPPPIV |
Adenosintrifosfat (ATP) | 250 miljoner LCU |
Ingredienser
Amylas, proteas 7.0, proteas 3.0, peptidas, adenosintrifosfat, risskal, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), MCT (mediumlånga triglyceridkedjor).
Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej