Eskio-3 Pure flytande 210 ml

Pris:
249 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
(hette tidigare Eskimo-3, så nytt namn, samma innehåll)

Kosttillskottet Eskio-3 Pure är naturligt rik på omega-3 fettsyror. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Rekommenderat dagligt intag: 1-3 ml dagligen i samband med måltid. (Ett kryddmått rymmer 1 ml) Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk.

Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA, vilket motsvarar 1 ml. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring: Bör förvaras i skydd för ljus i kartongen. Öppnad flaska förvaras bäst i kylskåp. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Eskimo-3 Pure flytande finns i storleken 210 ml.

Ingredienser: Fiskolja, apelsinarom, antioxidationsmedel: PUFANOX® [sojalecitin, E-vitaminkomplex (alfa-tokoferol och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, (askorbylpalmitat)].

Innehåll per rekommenderad dos
 
Fiskolja1 ml (1g)3 ml (3g)
Omega-3-fettsyror350 mg1050 mg
– varav EPA 160 mg 480 mg
– varav DHA100 mg300 mg