Feliway Classic Spray 60 ml

Pris:
289 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Feliway är en feromonlösning som är en syntetisk motsvarighet till kattens ansiktsferomon vilka katten använder för att markera inom sitt territorium. Sprayen hjälper till att skapa välbefinnande och lugn hos katten. Feliway Spray kan appliceras på föremål och ytor.
 
Feliway Spray är framtagen speciellt till katter. Feliway är doftlös, inte sederande (avtrubbande) och har ingen verkan på människor eller andra djurslag.
 
Användning
Skaka flaskan före användning. Håll flaskan upprätt och spraya på ca 10 cm avstånd. Spraya 2-8 pumpslag (beroende på ytans storlek och situation). Tänk på att vänta i 15 minuter så att alkoholen i produkten hinner avdunsta innan du åter introducerar katten till sprayat område. Varje sprayflaska (60 ml), räcker till ca 400 pumpslag (+/- 50). Feliway Spray missfärgar i regel inte möbler eller inventarier, men det rekommenderas att du först testar på ett prov. Vid ett befintligt beteendeproblem är det viktigt att söka orsaken till problemet och i första hand förbättra/förändra miljön för katten. Tillsammans med en förändring i kattens miljö, kan Feliway-produkterna optimera förutsättningarna för att lösa problemet.

Innehåll
En analog av kattens ansiktsferomon, isopropanol