Helosan 300g

Pris:
119 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
OR771357
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Helosan används med fördel till utsatta partier med uttorkad hud, torra spenar på nötkreatur, ömma och torra hundtassar och till att förebygga hudsprickor och hudförändringar i karleder på hästar.

ELOSAN® Original är en välbeprövad hudsalva som mjukar upp, återfuktar och skyddar huden mot uttorkning. Skonsam formula med återfuktande ingredienser som liknar hudens naturliga barriärfetter. Fungerar lika bra till spädbarn och barn som till vuxna, och kan användas vid behov (en eller flera gånger dagligen). Lämpar sig särskilt för torr, sprucken, känslig och irriterad hud med försvagad hudbarriär.
 
  • Lindrar torr och känslig hud
  • Skyddar och ger långvarig återfuktning
  • Stöttar hudens egen återuppbyggnad
  • Skonsam mot huden
  • Fri från parfym och färgämnen
  • Vegansk

HELOSAN® har ett högt fettinnehåll som ökar hudens elasticitet och fuktinnehåll. Samtidigt lägger sig salvan som ett tillfälligt skyddande lager ovanpå huden så att huden ges tid att återfuktas och åtefå dess naturliga balans.

HELOSAN® är fri från parfym, färgämnen och animaliska ingredienser. Innehåller Eucalyptus Globulus som är en eterisk olja tillsatt för att avge en mild frisk doft.

Användning
HELOSAN® Original är en idialisk universalsalva som kan användas på både människor och djur. Helt enkelt en ”allt-i-allo salva” som fungerar lika bra på gravidmagen och spädbarns känsliga hud, som på torra händer, tatuerad hud och våra fyrbenta vänner. Appliceras på det aktuella hudområdet vid behov (en eller flera gånger dagligen). Vardagligt användande av HELOSAN® ger huden möjlighet att återfå och bibehålla dess naturliga balans.

Innehåll
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide.