Hurtta Casual Reflective koppel - Ruby 180 cm x 20 mm

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
H934469
Typ:
Rosa
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Casual Reflective Leash är ett av Hurtta-fansens favoritkoppel. Och nu finns det ytterligare en anledning att älska den ännu mer - vår nya ECO-version är tillverkad av hållbara, återvunna material.

Hundar älskar uppmärksamhet och en promenad i alla väder. Vårt jobb som hundägare är att njuta av vardagen med vår hundkamrat och se till att vi syns i mörkret. Med 3M-reflektorer kan du njuta av trygga promenader med din hund, även i det mörkaste vädret, oberoende av årstid.

Casual Reflective Leash ECO kopplet har en bekväm stoppning på handtaget och en robust och hållbar konstruktion. Kopplet har två extra handtag för att hjälpa dig att kontrollera din hund i situationer där det behövs ett kortare koppeltag. Ett handtag nära hunden gör det lättare att kontrollera hunden i trappor och när du går över gatan.

Hela kopplet har 3M-reflektorer är invävda i dess yta. Den förstärkta och testade konstruktionen gör att kopplet är säkert att använda. ECO-modellen är tillverkad av återvunnet material och kan tvättas. Förnicklat stål, inklusive en snygg och slitstark krok med koppelspänne, garanterar enkel användning och långvarig pålitlighet.