Kalium Plus - Alpha Plus

Pris:
212 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
AP5-146
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Alpha Plus K Plus 90 tab är ett kosttillskott med ett kaliumkomplex där man lagt till vitaminsynergister. Produkten kombinerar lättupptagligt kalium i form av kaliumcitrat och kaliummalat med A-vitamin och niacin.

Kalium är viktigt för nervsystem, muskler och blodtryck. Kombinationen av näringsämnen bygger på forskning på näringsmässiga behov och relationer mellan olika näringsämnen i kroppen.

Kalium Plus är utvecklad av Trace Elements, Inc. i USA. Den används i samband med näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys. Bor du i Örnsköldsvik så rekommenderar vi att du gör din hårmineralanalys hos Frida Brännholm Body & Soul.

• Kalium bidrar till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion samt till att bibehålla normalt blodtryck.

• Vitamin A har en roll i cellspecialiseringsprocessen samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

• Niacin bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal psykologisk funktion

Rekommenderat intag
1 tablett, en till två gånger dagligen med måltid.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kalium (kaliumcitrat, kaliummalat), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), niacin (nikotinsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (veg. glycerol, hydroxipropylcellulosa), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), A-vitamin (retinylpalmitat).

Näringsvärden
Innehåll per dagsdos om 1tab  (DRI*%)
Kalium      100mg  (5)
A-vitamin  30µg RE  (4)
Niacin       5mg NE  (31)
* Dagligt referensintag (DRI).