NAF Pro Superflex

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Pro Superflex är speciellt framtagen för den Skandinaviska marknaden som NAFs bästa och mest avancerade tillskott till stöd för hästens leder. Genom synnergieffekter mellan näringsämnen och antioxidanter, ger Pro Superflex ett optimalt stöd för de påfrestningar som hästens leder utsätts för vid hög prestation och ansträngande träning. Produkten är ett KARENSFRITT stöd för hästens leder hela året om.

Den unika kombinationen av grönläppad mussla, kondroitinsulfat (låg molekylvikt), och hylauronsyra (hög molekylvikt), ger de byggstenar som krävs för ledens hela struktur, medan MSM, ger stöd till de omgivande ligamenten och mjukvävnaden. Antioxidanter, tex gurkmeja och alger, hjälper till att stödja kroppens egen antiinflammatoriska process, för upprätthållandet av rena och aktiva leder. Omega 3 fettsyror är kända för att ha god inverkan på ledhälsan och därför är Spirulina alger här inkluderat. Leden är en komplex uppbyggnad och kräver därför en komplex sammansättning för att kunna tillgodose alla de områden som leden inomfattar. PRO Superflex tillför hästen den komplexitet som krävs för ett dagligt underhåll av hälsosamma leder, för god optimal prestation vid träning och tävling.

Sammansättning
Metylsulfonylmetan (MSM), Knöltång (Ascophylum nodosum), Gurkmeja, Spirulina-alger, Sojamjöl, Mjöl av johannesbrödsträdets kärnor (mikroniserad), Kondroitinsul
fat, Grönläppad mussla, Svartpeppar, Rapsolja, Hyaluronsyra, Natriumklorid.

Tillsatser (per kg)
Tekniska tillsatser
Fumarsyra?(1a297)?29,9 mg/kg

Analytiska beståndsdelar
Råprotein 14,2 %
Råfetter och oljor 6,7 %
Råaska 7,5 %
Växttråd 3,8 %

Material: Pulver
Karens SWE: karensfri  Karens FEI: karensfri