Produkter i Equibiome

Naturligt fermenterade produkter med välgörande mikroorganismer och bioaktiva ämnen som får din häst att stråla inifrån och ut.

 
 
Visar 1 - 8 (av 8 produkter)

EM Equibiome – förebygg och stärk inifrån

Equibiomes hästserie är framtagen på en helt naturlig väg och ger ofta positiva resultat. Alla produkter kan kombineras med varandra och ges tillsammans med foder och andra tillskott. Med hjälp av dessa kan du förebygga många hälsoproblem i hästens mage, stallmiljö, päls och hovar.

Våra produkter ingår i en holistisk serie där vi tillför goda mikroorganismer för att skapa friska miljöer i och på hästen, i stallet och ute i beteshagen. Vi jobbar för att sluta kretsloppet på ett hållbart och återbyggande sätt. Hög biologisk mångfald i kosten och i tarmarna är en av nycklarna till en välmående, frisk häst. Vi värnar om hästens välbefinnande och våra produkter bygger på ekosystemets principer.

Effektiva Mikroorganismer (EM®)

De flesta produkterna i serien innehåller Effektiva Mikroorganismer (EM®), en sammansättning av godartade mikroorganismer, exempelvis mjölksyrebakterier och jästsvampar. När dessa tillförs till hästens miljö ökar den naturliga balansen och mångfalden av mikroorganismer i tarmarna, på huden, pälsen, hovarna och i stallet. Detta bidrar till ett starkare immunförsvar och en bättre hälsa, både fysiskt och mentalt.